office@tcenergy.rs Telefon: +381 63 8667822; +381 66 6667822

O nama

TC Energy d.o.o. je firma sa sedištem u Pančevu.

TC Energy je specijalizovan za nabavku svih vrsta cevi, cevne armature, kao i fitinga. Uz isporučenu robu obezbeđujemo sertifikate prema EN 10204/3.1., a na zahtev kupca možemo obezbediti i sertifikate EN 10204/3.2 od SGS i Lloyd’s. Takođe obezbeđujemo tehničku podršku pri izradi tehničkih zadataka, kao i pri izradi projekata.

Naš cilj je da obezbedimo klijentima proizvode vrhunskog kvaliteta i da garantujemo najviši nivo usluge svakom našem partneru. Ovaj cilj je moguće ostvariti uz poštovanje individualnih potreba klijenata tokom svake faze saradnje, uključujući isporuku proizvoda, poštovanje dogovorenih tehničkih specifikacija, cene, vremena i mesta isporuke. Dosadašnje zadovoljstvo naših klijenata je pokazatelj da smo u potpunosti ostvarili ovaj cilj.

Zahvaljujući našem vrhunskom menadžmentu u nabavci i tehničkoj ekspertizi, mi održavamo efikasnost i efektivnost kako bi obezbedili maksimalnu korist našim klijentima. Ukratko, možete imati poverenja da ćemo uvek obaviti posao kako treba.